Eerste Rammers avond

Op 9 oktober 2009 hadden we onze eerste raceavond. Op dat moment hadden we Richard nog niet bij het clubje omdat die zijn wereldreis maar niet wilde beëindigen (ik geef hem geen ongelijk), maar we wisten al wel dat dit goed was…

ram_rammers

 

Deze avond was een “Men Only” avond en dat beviel eigenlijk zo goed dat we besloten om dit voortaan elke maand te herhalen. Vanaf nu kwamen De Rammers maandelijks bij elkaar in het mannenhol, een van (bijna) alle gemakken voorziene lokatie met ruime ontspannings-mogelijkheden: een racebaan, biljart, bier, autoblaadjes, pisbak, retro gaming, dartbord, een X-box, Playstation, cola en chips.

Dré zou nog graag die frietpan erbij willen hebben. En Mario een flipperkast. Een Beertender zou ook wel leuk zijn. In de jaren erna zouden we al deze wensen waar maken…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: